IKZIEJE werkt samen met Newpublic

IKZIEJE en Newpublic komen vanaf dit voorjaar met een nieuwe dienst die overheidsorganisaties in staat stelt inclusiviteit te bevorderen met jong talent. Assem El Khattabi van IKZIEJE en Mark van Bruxvoort van Newpublic vertellen over deze unieke samenwerking.

Directeur Assem El Khattabi: “We zijn blij dat we dit met Newpublic hebben kunnen ontwikkelen. Newpublic heeft veel ervaring met vinden en selecteren van de nieuwe generatie talenten, en weet hoe je die kunt inzetten voor veranderopdrachten bij overheidsorganisaties. Hun ontwikkelprogramma ondersteunt hen daarbij en zorgt ervoor dat de talenten scherp en fris blijven.”

Mark van Bruxvoort, partner bij Newpublic: “Assem en zijn achterban hebben mij erg getriggerd om aan de slag te gaan met het thema diversiteit. Waarbij we ook onszelf bijvoorbeeld vragen gingen stellen hoe inclusieproof wij als organisatie zelf zijn.”

We vroegen ons af hoe inclusieproof we zelf zijn.

Vanaf komende zomer zijn de young professionals beschikbaar voor tactische en strategische projecten of functies bij overheidsorganisaties. Mark van Bruxvoort hierover: “We hebben met IKZIEJE een dienst gecreëerd die zowel op de lange als de korte termijn voor overheidsorganisaties van toegevoegde waarde is. De young professionals zijn direct inzetbaar op uitdagende klussen. Het ontwikkelprogramma Leiderschap en Inclusiviteit stelt hen in staat inclusiviteit in organisaties te bevorderen en maakt van hen klaar voor toekomstige managementrollen.